Kanske en förändring

Sitter och drömmer mig bort och undrar om det är förändringens vindar som blåser i mitt liv. Skall det bli så att jag gör en helomvänding igen och börjar om. Börjar från början och startar om. Den som lever får se.
 
Men som min son uttryckte det:
 
Ingen kommer ihåg en fegis!!
:))
Men jag är gammal och feg men kommer nog inte backa om möjligheterna avlöser varandra. Men skall jag sitta och vara missnöjd med vad andra fattar för beslut om min framtid, eller själv ta tag i saken? Vissa dagar känner jag mig som en sprattelgubbe som fastnat i trådarna som andra drar i, ogillar starkt den känslan. Jag vill bestämma över mig själv, jag vill ha kontroll på det jag kan kontrollera annars mår jag inte bra. Blir bara obstinat när andra tror dom känner mig bättre än jag själv gör. 
 
Låter kryptiskt men jag kommer att avslöja eftersom vad som händer, om det händer. Annars fortsätter jag väl som jag alltid har gjort. Visst låter väl det tråkigt...?
 
 Sover på saken, Godnatt!
 

 
 

Fredagskaos!

Ja vad säger man om denna dag. Gick i och för sig ganska bra nästan hela dan tills jag skulle iväg och byta jobbtelefon. Min tjorvar och låser sig hela tiden så jag hade anmält mig för en ny telefon.  Ca 30 minuter innan jag slutar så åker jag iväg till Stadshuset och skall hämta ut mobilen. Sätter i pengar för parkeringsavgift och går in. Givetvis har telesupport flyttat långt ner i källaren men jag hittar till slut. Men mobilen skulle jag förståss hämta från Förvaltningshuset inte Stadshuset. Lite irritation kände jag då jag är så korkad och tankspridd ibland. Men en stationär telefon fick jag i alla fall, så halva jobbet var ju gjort.
 
Väl framme vid förvaltningshuset så får jag ingen parkering. Tjuvparkerar nära porten och springer in. Givetvis var det inte så enkelt och framför allt skulle det inte gå så fort, inser jag ganska snabbt. Tror alla tänkte som jag, jag tar det innan jag slutar för helgen!
 
Rummet hade tre stationer som man skulle igenom. I den första kollades beställning och inlämning av den gamla mobilen. Nästa person lämnade ut den nya och till sist installeras program som vi "behöver". Efter ca 10 minuters orolig väntan och kikande efter lapplisa så är det då min tur. Inser när jag kommer fram till första killen som jag skall få mobilen av att jag inte kan mitt mobilnummer. Har ju mobil anknytning, vem behöver då lära sig ett mobilnummer utantill, tycker jag då förståss!. Men si sånt straffar sig. Nå killen hade då den goda uppfostran att han fixar fram mitt nummer på den beställningslista jag skickat in tidigare..
 
Sagt å gjort, dom "dödar "min nuvarande mobil och tjejen i andra stolen byter simkort när jag inser förtvivlat att jag har ingen PINkod heller!!! Jag har ju fusklappen på mitt kontor som ligger på andra sidan stan. Svetten lackar och jag säger att jag måste få tänka. Högt säger jag: Men jag måste gå ut å flytta bilen jag får böter!! *skrattar högt* 
 
Tänker så det knakar och kommer på att har jag tur så är någon av mina kollegor kvar, men nummren till dom är ju i mobilen och ingen kod!!! Efter några minuter, efter det att jag flyttat bilen kommer jag på: Ring växeln med din privata mobil människa!
 
Puuuhhhhh, nu svettas jag ordentligt men Camilla, du är underbar!!!, svarar som tur är. Jag dirigerar henne till mitt kontor och till  min fusklapp. Suckar nästan högt av lättnad. Nu var det värsta över. Fick vänta en stund till, innan alla installationer, som jag inte ens vet hur man använder, var gjorda. Givetvis var det också strul med fel nummer som jag var kopplad på osv, osv
 
Kom iväg till slut och upptäcker att jag måste tanka bilen för jag jag hade i princip hade soppatorsk. Nästa steg var att åka till ICA på Porsön för att hämta ut ett paket, mina efterlängtade täckbyxor. Å så helghandling. Fick hjärnsläpp så det blev bara en gräddost!! hahahhahaha
 
Sätter gräddosten i en av mina väskor som jag hade i framsätet, som givetvis tippar omkull. Ähhh, tänkte jag den får ligga så till jag är hemma. Kroppen värkte så det sved i skinnet när jag äntligen var hemma. Kliver ur bilen, sätter i motorvärmarsladden och öppnar passargerardörren för att ta ut mitt pick å pack. Vad tror ni händer då!!!!!!
 
Jo, osten ramlar ur bilen, rullar ner UNDER bilen förståss. Lite bucklig parkeringsplats jag har pga av dålig skottning. Då ni kära vänner svettades jag inte nå mer, jag var gråtfärdig. En skiiiiit ost!! Men snålheten tog över, kan ju inte lämna en så dyr ost under bilen fast jag hade god lust att göra det. Tar ut bilsopen och ställer mig på alla fyra för att försöka få tag i osten, först på ena sidan av bilen sedan på den andra. Tror ni det funka, nääääääää.
 
Alltså hade jag haft något huvud kvar denna fredag eftermiddag hade jag givetvis bara backat ut bilen direkt en bit och plockat upp osten, men så långt räckte inte förståndet förrän jag krypit omkring en stund. Tur det har börjat mörkna så ingen såg mig. 
 
Men slutet gott alltid gott. Nu är hemma med både ny mobil, fast telefon, täckbyxor och en gräddost. Det var inte så illa va???
 
Ha en bra helg alla
 
 
Min gräddost

Vardag

Nu när ordningen är återställd efter semestern så infinner sig den "grå" vardagen igen. Veckorna rusar förbi och allt är precis som vanligt
 
Jobbdagen idag gick fort, försov mig på morgonen och nästan direkt iväg på ett möte. Precis när mötet är  slut ringer dottern och är helt förtvivlad. Hon och barnen är fruktansvärt förkylda och ville att mommo skulle komma med något drickbart. När ingen annan kunde så var förståss mommo tvungen och rycka in. Lite dricka, soppor, yougurt  och en påse Gott och Blandat. Det måste man ha när man är sjuk.
 
Åkte hem efter en stund och hann precis slå ner ändan på stolen. Skulle bara vila en liten stund för att sedan ta en promenad med vovvarna. Men si det blev inget, för plötsligt fick jag oväntat besök!! Tur jag hade Gevalia hemma!! :))
 
När det var middagsdags upptäcker jag att det finns nog inte så mycket att laga middag av. Rödspätta hade jag tänkt å det fanns men allt annat var slut. Iväg på ICA och inhandla det jag kunde minnas utan fusklapp och hem för att snurra ihop något. 
 
Middagen avklarad efter vid halv åttatiden. Mätt å belåten går jag för att byta till pyjamas och ha en mystund framför datorn. Då förstår ni, får sonen en idé om att nu skall här ut och promeneras. Efter mörkrets inbrott tycker han inte att mamma skall gå ut ensam. Han vet inte om att jag stod med ena benet  i pyjamsen redan och jag svarar honom glatt: Jamen va kul, vi går en promenad, det är nog bara nyttigt. Tjopp, på med kläderna igen och iväg. Det blev en dryg halvtimmes promenad, inte så länge men skönt!! Lagom kallt ute och skönt att ha med sig en bodyguard!! Sonen flyttade sig inte ens för cykeldårarna här på Porsön dom fick vika åt sidan eller sakta ner. Bra gjort!!!! Det ÄR faktiskt en GÅNG och CYKELVÄG, men cyklisterna tror att stråken är enbart till för dom!
 
Nå nu, vid andra försöket är jag så i min jamas och skall strax stämma träff med John Blund och i morgon är en ny arbetsdag...
 
Godnatt alla!
 

RSS 2.0