Tankspridd

Jag har flera gånger sagt att jag borde vara ordförande i dom tankspriddas förening. Idag var jag duktig och städade undan lite jobbet. I morgon Lördag blir det storstäd så jag gjorde bort lite idag mellan hundarna som skulle klippas. Sagt å gjort, plockade ihop alla handdukar för tvätt och slängde i tvättmaskin. Min kollega har gjort om så vi har fått en egen toalett, men det innebär att när man skall tvätta med maskin så måste man sätta slagen som spolar vatten ur maskin i toastolen. TROR NI JAG KOM IHÅG DET!!!!
 
Förståss inte. Glad i hågen klädde jag på mig efter sista hunden för dagen och kom på att jag kan slänga alla handukar i torktumlarn så är dom torr  till i morgon. Till min fasa upptäcker jag att hela golvet i toaletten och rummet intill är täckt av vatten. Jag bara suckade högt och tog mig för pannan. Men är jag förvånad, nå näääää. Typiskt mig, tankspridd och glömsk så klockorna stannar!
 
 
 

 
 

Vardag

Idag blev en lång dag för mig och det känns i ryggen. Min chef är inte riktigt bra och se över arbetsmiljön och arbetställningar, nu får hon skärpa till sig. Det jag tycker är jobbigast är att jag har vilosmärta. Så fort jag sätter mig ner eller lägger mig efter jobbet för att vila, då börjar det mala. Ländryggen och ner i vänster ben, ända ner till tårna. Smärtan är olika kraftig beroende på vad jag gjort. Till det kommer min eländes nacke åxå. Jag säger igen som jag sagt förut. Hade jag varit en häst, hade jag gått på nödslakt.
 
Nå det gör ingen nytta att beklaga sig egentligen, men ibland måste man bara får ut det. Jag är annars en sån typ som när jag egentligen är ledsen blir jag arg, när jag har ont så blir arg. Oftast är det något  av detta som orsakar att jag fräser och är irriterad. Konstigt kanske att jag reagerar så men för det mesta så är det så det blir. Varför vet jag inte, man är väl lite konstig.
 
Idag blir det en tidigt kväll. Orkade knappt vakna i morse, snoosade så länge så jag nästan fick stressa på morgonen, å det är inte heller bra för då blir jag åxå irriterad. Å jo en sak till som gör mig irriterad , det är när jag måste frysa ...Å DET GÖR JAG I DENNA LÄGENHET!!!
 
 
 

 
 

Helg igen

Ja som jag sagt tidigare så går veckorna i rasande fart. Har fullt upp på jobbet och det är tillfredställande. I veckan har jag varit med Herrman på hans första pudelträff och lite social träning. Han gick mest med nosen i golvet förståss, massor med spännnde dofter i ett golv av konstgräs. Lite ring och koppelträning blev det i alla fall. Han är riktigt duktig på att gå fint i koppel. Skall verkligen bli spännande att ställa ut honom. Min kollega Linda kommer att ställa honom åt mig ibland, då jag inte alltid är så pigg i benen och ryggen. Skönt att ha en backup ifall jag anmält honom till utställning och själv inte kan springa.
 
Idag blir det trimmet med mina egna hundar. Otto står först på tur. Bad och klipp står på agendan. Sen hem och ta det lugnt resten av helgen. Har haft en besvärlig natt med mina kramper och sendrag i benen. kramper på insidan av låren i båda benen så jag bara skrek rakt ut. Försökte resa mig och gå men kunde knappt räta på ryggen. Efter haltande och stönande tog jag mig till kontoret och fick tag i Voltarensalva så jag kunde smörja in benen. Det hjälper faktiskt mot dessa kramper. Men jag lovvar, det är lätt och hålla sig för skratt med detta elände!!!
 
 

RSS 2.0