En dag i lugnets tecken

Ja, undrar om det är lovligt att vara så lat som jag varit idag. Inte gjort ett skvatt mer än surrat i telefon och glott framför datorn. Å andra sidan så är jag ju sjukskriven så då skall man ju göra ingenting.

Börjar mer och mer se fram emot flytten. Känns som att det kommer att bli bra och om inte annat så kan jag ju låssas det...:) Pratade med min nuvarande hyresvärd om att få lite kortare uppsägningstid så har jag tur blir det flytt 9 december, vore skönt att ha allt klart inför julen.

Tja så mycket mer blev det inte idag. Inget att skriva om så jag återgår till datorn och spelar lite till av Frontier Ville och City ville....:))

Söndag

Sitter och filosoferar över min flytt och hur jag kan göra det mysigt både på ut och insidan. Börjar kännas mer och mer spännande så man kan väl säga att det värsta ångesten har börjat lägga sig. Jag fungerar ju så i allmänhet att jag, när jag väl bestämt mig, inte tittar bakåt och grubblar på det. Det enda problemet är att jag har så dåligt tålamod när jag väl kommer till skott. Det kan ta år och fundera och bestämma sig, speciellt när det gäller viktiga saker och då skall det hända helst igår..:)

I övrigt har helgen varit lugn och stilla som vanligt. Bror med fru har varit på besök och det händer ju inte allt för ofta. Dom bor i Finland så det blir inte så ofta vi träffas. Men alltid lika roligt när det väl sker. Min väninna och jag hade filmkväll i Lördags och lagade en god middag. Vi har tjejkväll ibland och hyr då filmer som vi vill se. Ganska trevligt faktiskt då vi dessutom gillar samma sorts filmer.

Saknar min syster dock, hon bor också i Finland och jag önskar så att hon skulle flytta till Luleå men det verkar inte så lovande just nu. Men vem vet, större under har ju skett i världshistorien.

Nåväl idag blir det inte många knop här inte. Det är ju Söndag och vilodag för mig. Att jag vilar sju dagar i veckan just nu tar vi ingen hänsyn till. :) Skall göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt och bara njuta av att just idag är det en riktigt bra dag!

Flytt

Nu har jag bestämt mig, jag flyttar ut från stan. Ner från tredje våningen till en större lägenhet på markplan. En hörnlägenhet med stor uteplats både på fram och baksidan. Mina gröna fingar får börja arbeta igen efter 15 år vila och mina hundar kan springa ut direkt från balkongdörren. Tur jag har duktiga söner som fixar en altan och staket åt mig så hundarna kan vara ute.

Jag kommer att sakna min havsutsikt jag har nu men det kan inte få bli avgörande i beslutet vart jag skall bo. Jag klarar inte att gå ut med hundarna på morgonen med min morgonstelhet och till vintern blir det otroligt jobbigt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan hund så då får jag flytta istället. Det kommer att bli bra. Allt var jättefint och jag fick tom en diskmaskin på köpet,,,:))

Jag och min väninna sedan barnsben skall prova ett sk "kombo boende". Vi delar alltså på lägenheten och sparar in flera tusen i månaden på det sättet. Vi tycker det är värt ett försök. Vi prövar först i ett år och utvärderar. Funkar det bra så blir det permanent. Hon behåller sin lägenhet under prövotiden utifall att. Det är väl en fin fin idé?

Så i morgon beger jag mig till min nuvarande hyresvärd och säger upp lägenheten och då finns det ingen återvändo.
RSS 2.0