Helgen slut

Då var denna helg till ända. Nu minns jag igen hur kort helgerna känns. HAr varit hemma så länge så jag glömt bort det. Jobbar dock bara två veckor till å sen har jag semester för flytt. Det kliar i fingarna och börja packa ihop redan nu och det skulle i och för sig funka. Men ganska trist å leva i kartonger i veckotal. Men det som går börjar nog packas undan i veckan tror jag. Få se hur trött jag är bara, när jag kommer hem från jobbet. Det är mycket som skall fixas där också innan jag går igen. Vill att det skall vara en början till struktur i alla fall.

Nu lite facebookande å sen i säng. Godnatt!

Lördagkväll

Lite magert med inlägg här nu. Orkar inte riktigt skriva när jag jobbar. Idag har vi haft klipp och bad av hundar här för hela slanten. Jag har klippt en stor pudel och en blandras plus att jag badat min egen Otto. Det har tagit i det närmaste 12 timmar att fixa. Det är ett helt förtag att äga och sköta pudlar.

Nu är kl midnatt och det är bara sängen som återstår!

Ganska trött

Torsdag kväll och nyss hemkommen från jobbet. Hjärnan är som en degklump efter en massa möten. Dagarna är knökfulla av diverse måsten och måsten är mina egna. Vill ha något när ordning innan jag går på semester. Har föressten kommit på att dit jag flyttar finns det mygg!!! JAg sm knappt sett en mygga på åratal skall ha dom som husdjur varje sommar framöver. Det var en miss i planeringen...:))

Idag fick jag min rosa snusdosa. Hur cool som helst. Beställde den på nätet med namn å allt. Tänk att man går på all reklam.
RSS 2.0