En fin födelsedag

Jag fick  en riktigt bra födelsedag idag. Kort dag på jobbet och sen fest resten av kvällen. Alla barn och barnbarn var på plats. Mina fina grannar Göte och Ingrid. Å så syster och systerdotter.
 
Barnbarnen kom med en jättefin blomma och äldsta sonen fixade tårta och fika. 
 
Tack till er alla!!
 
 

Misslyckad igen

I dessa tider skall man ju vara  så karaktärsfast och leva så sunt så man kräks. Helst då för att leva till typ 100 år. Men jag misslyckas hela tiden, kanske för att jag har dålig karaktär och vet inte om jag har lust å bli 100 år heller för den delen. 
 
Under julen så bestämde jag mig för att dra in på allt onyttigt i alla fall och försöka vara som alla andra och inte tjalle tvärvigg hela tiden. Dessutom så skulle det ju inte göra ont och bli av med ett å annat kilo för jag kan ju försöka bli 70 i alla fall. Det har gått si så där, lite choklad ibland och påse chips efter jul har det blivit och säkert nåt annat  också som jag förtränkt. Jag har promenerat nästan varje dag så det skall jag väl ha en eloge för och idag blev det nästan en timme. 
 
Men så plötsligt händer det! Suuuuuuuget blev övermäktigt och jag slarvade ihop hast bullar. Vet ni vad gott det är med iskall mjölk?? Precis vad jag behövde idag och får väl nöjja mig med att bli bara 69 då!
 
Jag tror jag tar en till!
 
 

Jag måste skrattar

Jag måste verkligen skrattar åt mig själv och min förvirring eller begynnande demens eller vad det nu är. Jag har bytt blodtrycksmedicin, började med att försöka gå ner från 3 olika tabletter till två och höja dosen på den ena men se det funkade inte. Jag fick en ny blodtryckssänkande och hämtade ut dom. Hade redan fyllt på en dosett för 20 dagar, å ja skratta bara men det är ålderstillägget med dosett och läsglasögon. nå till saken, glömde väl eller ides inte dosera ner dom nya pillren utan tänkte väl att jag tar dom dag för dag. 
Det gick väl dryga två veckor och jag var till min läkare för att få kortinson sprutor och passade på att fråga om den nya medicinen kunde ge huvudvärk som biverkning. Jo, det kunde den till att börja med. Det har bankat och donat i huvudet så det har varit rent av jobbigt. Huvudvärk i princip varenda dag.  Men det skulle ju vara övergående.
 
Så kom jag då till slutet på dosetten och det var dags att fylla på, det hade ju då gått 20 dagar, börja plocka i mina piller och sist mina nya små rosa piller. Vaaaa, dom här jag inte sett eller tagit. Hjälp, jag har ju helt glömt bort att jag inte tagit dom , än mindre fyllt dosetten. Jag bara suckade högt och inser att min skalle funkar bara inte. Inte undra på att jag haft huvudvärk. Har ju gått med högt blodtryck i veckor. Nu har jag då tagit ALLA min piller och huvudvärken är som bortblåst. 
 
Så kan de gå när inte haspen är på!
 
 

RSS 2.0