Världens bästa Ture

Pudlar är smarta bara så ni vet. Ture min äldsta har jag aldrig lärt några konster utan han ser på matte å konstaterar att han måste lära sig bara av mitt beteende. 
 
Så när vattenskålen ibland är tom och jag inte har märkt det så står han å sparkar i den den tills jag kommer och blänger med onda ögat, vilket slarv matte ser det ut som om han vill säga.
 
När han står och krafsar och vill ut så har ju matte , efter fyra barn, lärt sig att slå dövörat till. Så då går han  sonika till min golvlampa av papper och börjar krafsa på den. För si då reagerar matte med: men riv inte sönder lampan!! Å fattar att han vill ut
 
Å det bästa av allt, för en stund sedan så satt jag ochfumlade med en tub voltaren salva och tappar givetvis korken under sängen. Ture låg i sängen och jag försökte få få Otto eller Sune att ta korken under sängen, men icke. Annars är dom minsann snabb och stjäla det mesta och springa iväg med den. Ture kliver upp, stärcker på sig å hoppar ner från sängen, kryper under sängen och kommer fram till mig med korken!!!
 
Den hunden måste man bara älska, han fattar, verkar det som att matte har inte ännu kommit så lång så hon kan krypa efter saker själv. Egentligen borde jag börja träna honom till hjälpreda, absolut!
 
 

 
 

Det närmar sig med öppning

Nu är det snart dax för att starta mitt trim. Den 1 april är det officiella datumet men det är en söndag så tisdag kör jag igång. Lite nervöst börjar det bli och lite tvivel kommer över mig med jämna mellanrum. Hur skall det gå, kommer jag att ha tillräckligt med kunder osv, osv. Men nu är bollen i rullning så det är bara att bita ihop och fortsätta. Samtidigt så ser jag fram emot det, känns roligt och något helt annat än jag gjort   tidigare.
 
Har skickat in en beställning på bas grejjer som behövs för ett trim, en del har jag ju redan men det blev ändå en hel del på listan. Det jag har hemma räcker inte på långa vägar, men har klarat mig med det för hemmabruk. Har ju klippt vänner och släktens hundar under flera år för att träna, men nu blir det mer regelbundet och träning ger färdighet. Så jo, det känns bra faktiskt. 
 
Var idag på mitt jobb och tömde mitt kontor å det kändes inte allför sorligt. Mina kollegor kommer jag säkert att sakna men dom kommer att flytta så jag har inte så långt och knalla över och hälsa på om längtan blir för stor :))
 
Å jo en sak till, träningen börjar ge resultat. Har bättre i ryggen så det är a och o om jag skall kunna klippa hundar. Men är jag konsekvent och tränar regelbundet så bör det fungera.
 
 

Mitt tredje barnbarn!

Idag har dottern varit på ultraljud för att kolla lillen. Allt såg bra ut och i början på augusti får jag mitt tredje barnbarn. Vilken lycka, vilket under! Vissa dagar när jag tänker på det så blir jag nästan tårögd och jag vet inte hur jag skall orka vänta....:))
 
Jag har sagt hela tiden att det är en pojke, en Emanuel och en pojke är det. Såååå kul med en liten kille efter två underbara flickor..nu hoppas vi och ber att allt skall gå bra!
 
 

Mommos lillprinsen!
 
RSS 2.0