Si så där!

Ingen bild ännu av håret men det beror på att det blev lite si så där. Ljusare men en oidentifierbar färg. Det får växa så klipper jag efter som tills allt grått är utväxt. 
 
Igår hade jag en sån där noll energidag, betydligt bättre idag. Mitt liv går verkligen upp och ner, men misstänker att jag är i gott sällskap. Med ständiga smärtor varierar det givetvis. Gårdagens sittning hos frissan gjorde sitt och tog helt musten ur mig. Så fruktansvärt ont i ryggen och benen så jag bara ville ge upp. 
 
I morgon är det äntligen fredag och jag får en återhämtning, längtar. Tog en eftermiddagslur idag för med bara en dag kvar på veckan, så orkar jag väl ta mig igenom den fast jag somnar sent.
 
Mitt lilla barnbarn hade utveccklingssamtal igår. Hon går i ettan är så där lyckligt ovetande om vad livet kan medföra. Allt var bara bra, hon kan allt och tycker allt är roligt. Jag blir rörd till tårar och hoppas och ber att hon får behålla sin glädje. Själv har jag bara tråkiga minnen från skoltiden. Det jag minns är bara att jag ansågs ful, fet och en religiös .....
 
Stryk fick jag med jämna mellanrum så min hela skoltid är bara något jag helst inte vill minnas.  Jag tror inte jag var så ful och inte enormt fet heller men religiös var jag. Eller troende kristen som jag benämner det. Det har jag aldrig skämts för och hoppas inte heller att jag skall göra. Utan min tro, som jag nämt tidigare, hade jag inte varit där jag är idag.
 
Å så en bild på mommos älsklingar!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0