Jag har fyra väckarklockor!

Det är nästan omöjligt för mig att försova mig med fyra väckarklockor, en mobil och tre hundar!
I morse väcktes jag av en hund som lägger sig raklång över mig och slickar mig på hakan, två som står på golvet nedanför sängen och slickar min arm frenetiskt och mobilen som skrek. Hade givetvis glömt och slå av larmet på telefon trots att det är lördag. Mina hundar är fullkommligt lycklig när matte rör på sig och det vankas mat. Ibland blir jag så irriterad på dom så jag har lust och låsa in dom i ett annat rum på natten men för det mesta är det bara gosigt och bli väckt på det sättet. 
Hundars kärlek är ovillkorlig och man blir liksom lite speciell för någon i alla fall. En ganska skön känsla faktiskt. Jag älskar verkligen mina små kläppar. Ni hundägare förstår exakt vad jag menar. Hundar berikar ens vardag på så många olika sätt. Jag ångra inte en minut att jag skaffade mina hundar, kanske bara att jag inte gjorde det lite tidigare. Men jag har inte vågat då min yngsta son har astma och allergi och har inte klarat av hundar eller andra pälsdjur. Så ni förstår min lycka när han inte har kännt av mina pudlar. Möjligtvis lite grann om han har en förkylning då kan han ibland känna av det, eller misstänker att det är hundarna också. Vi har dock kommit överens om att han flyttar ifall det skulle bli stora problem, han är ju ändå 23 år. Men han gillar vovvarna precis lika mycket som jag om han inte behöver gå ut med dom...:))
 
Lever man ensam som jag gör, bortsett nu från sonen, som inte ä hemma så mycket då är det ett stort sällskap att ha mina sötnosar att pyssla med. 
 

 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0